SAMSUNG GALAXY S3(GT-I9300) S6 PORT STYLE V1.0 ROM Yükleme Rehberi











Galaxy S III, Samsung'un en çok satan Galaxy S II modelinin halefidir. 
Daha büyük, 4.8 "720p ekrana sahip. Ayrıca dört çekirdekli Exynos 4412 işlemciye sahip, her çekirdeği maksimum 1.4 GHz hızında çalışan ilk cihaz. NFC, kablosuz şarj özelliği ve en yeni kablosuz radyoları barındırıyor. Samsung TouchWiz'in bugüne kadarki en son sürümü olan Samsung'un Nature UX arayüzü ile birlikte sunuluyor, 16, 32 ve 64GB'lık yapılandırmalarla sunuluyor, ayrıca çakıl mavisi veya mermer beyazı olarak da mevcut.


Öncelikle rom yükleme işleminden önce root işlemi , CWM Recovery yükleme işlemi  yapmış olmalısınız. Root, CWM Recovery yükleme ve rom yükleme işlemleri bizzat denediğim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadığım işlemlerdir. Cihazınıza gelebilecek zararlardan dolayı siz sorumlusunuz.




Samsung Galaxy S3 (S6 Rom )İçin Gerekli Dosyalar




İndirdiğiniz Dosyayı Sdcart Atıp Öyle Başlayalım

Samsung Galaxy S3 (S6 Rom )Kurulum Rehberi



  1. Telefonunuzdaki verilerin silinme durumu olacağından yedeğini alın.
    1. İşlemleri uygulayabilmek için telefonunuzun sürümüne Root & TWRP işlemlerini uygulayın.(Samsung Galaxy S3 (GT-i9300)TWRP+ROOT Yükleme Rehberi)
    2. Root ve TWRP olayını geçtikten sonra telefonu TWRP Modu’na alın.
    3. İlk olarak Backup kısmına girip tüm seçenekleri seçerek telefonun sistem yedeğini alın. (Telefonda halihazırdaki yedek alınarak oluşabilecek sorunlara karşı önlem alınmaktadır.)
    4. Yedek işlemini geçip kurulum için varolan sistemi temizlemek gerekir.Wipe kısmından Swipe To Factory Reset diyelim.Sonrasında tekrar TWRP ana menüsünde Wipe > Advanced Wipe adımlarını takip edin. Burada bulunan Dalvik Cache, Cache, System, İnternal Storage ve Data seçeneklerini seçip temizleyin.MİCRO SD yi SEÇMİYORUZ
    5. Düzgün bir kurulum için indirmenizi istediğimiz TWRP dosyasını Seçmek için Install bölümünden üs taraftan MicroSD seçin.
    6. Romu seçip flashlayın Rom dosyası yüklenirken karşınıza Aroma installer gelecek. Benim tavsiyem aşağıdaki adımları izlemeniz ama isterseniz riske girip diğer seçeneklerle de yüklemeyi tamamlayabilirsiniz.


    7. Next > “I Agree” (Tik Koy) > Next > Next > Backup Efs > Next > İnstall With Full Wipe > Next > Samsung Apps And Services > Next> M.D.4 Wall New Lollipop + New S6 > Next > Very Nice S5 Edit > Next > Note4 Stock + Support Theme > Next > Samsung S5 Lollipop > Next > İnstall 

      > İnstall > Reboot Device > Finish



    8. Cihaz yeniden başladığında Samsung logosunda takılı gibi 3-5 dakika duracak. 

    Sorularınız olursa yorum panelinden gönderebilirsiniz.

    SAMSUNG GALAXY S3(GT-I9300) S6 PORT STYLE V1.0 ROM GÖRÜNTÜLERİ








    Yazar:SamsungDestek